AcasăNewsMichi de la Suie Paparude a iesit din coma de gradul III!...

Michi de la Suie Paparude a iesit din coma de gradul III! Medicii sunt, in continuare, rezervati!

Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, a iesit din coma de gradul III, insa medicii au decis sa-l tina in continuare in coma indusa, starea lui de sanatate fiind inca delicata.

Michi a dat primele semne ca lupta pentru viata, dupa ce medicii i-au montat doua stenturi. Dar, desi a iesit din coma de gradul III, luni seara, in continuare starea lui este critica, medicii luand decizia de a-i provoca o coma indusa, informeaza rtv.net.

Liderul trupei Suie Paparude este stabil, din punct de vedere cardiac, dar la nivel neurologic doctorii sunt rezervati, existand suspiciunea ca o mare parte din creier i-a fost afectat cat a stat fara oxigen, in urma infarctului.

Sotia lui Mihai Campineanu este alaturi de el in aceste momente dificile si le-a cerut medicilor sa nu mai dea informatii despre starea lui de sanatate.

author avatar
Alina Costache
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger