AcasăMONDENLa asa ceva fanii nu s-ar fi asteptat vreodata: Cum a fost...

La asa ceva fanii nu s-ar fi asteptat vreodata: Cum a fost filmata Delia in lanul de porumb! (VIDEO)

E mereu pusa pe sotii si nu se fereste sa incerce experiente inedite. Daca pana acum a probat peruci care mai de care mai trasnite, sau s-a machiat extravagant, testand reactia fanilor, de aceasta data Delia i-a luat total pe neasteptate cu un filmulet surprins intr-un lan de porumb!

Cele cateva cadre, filmate cu un telefon si urcate apoi pe contul sau de pe o retea de socializare, au fost suficient de suprinzatoare pentru cei peste 500 de mii de prieteni ai Deliei, de pe Facebook. Cantareata a facut un „popas”, sambata la pranz, in apropiere de orasul sucevean Falticeni, a lasat muzica si a trecut la actorie. Nu singura, ci impreuna cu o adevarata gasca de tineri la fel de pusi pe glume.

Asa s-au ales cu un minifilm de groaza, printre firele de porumb uscat. Si pe langa sunetele specifice unei pelicule horror, interpreta piesei „Dale” a simtit nevoia sa intareasca imaginea datatoare de fiori, atasandu-si pe fata o gramada de matase de porumb!

Amuzati, admiratorii Deliei au apreciat surpriza care le-a schimbat starea, si au felicitat-o pe artista pentru ideea iesita din tipare. „Ce nebunaa estiii”, „Esti prea tareeeeee”, „Ce zurlie esti”, „daca ar fi asa toate popasurile as rade non stop pe burta”, ”Zapacito” – si lista comentariilor continua.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cadoul Deliei pentru fanii ei, urmariti mai jos filmuletul pe care cantareata l-a urcat pe reteaua de socializare:

Sursa foto/video: Facebook

849 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger