AcasăIn Los Angeles s-a inaugurat primul restaurant in care poti sa mananci...

In Los Angeles s-a inaugurat primul restaurant in care poti sa mananci din WC

Restaurantele cu o anumita tema sunt la moda, dar „creatiile” afaceristului chinez Yo Yo La depasesc orice limita.

Cunoscut pentru excentricitatile sale din China si Taiwan, Yo Yo La a lansat de curand, la Los Angeles, primul restaurant din care poti manca direct din WC. Tema restaurantului este „baia” si, in special, tot ce are legatura cu WC-ul, inclusiv necesitatile oamenilor.

Clientii stau pe scaune asemanatoare cu wc-ul, primesc produsele in farfurii care imita wc-ul si pot lua mese romantice la lumina unor felinare ce imita dusurile. De asemenea, clientii pot lua o pauza de la masa si fuma o tigara intr-o incinta speciala, unde se pot relaxa stand pe fotolii ce imita pisoarele.

Chiar si meniul este unul … pe masura, cele mai ravnite feluri de mancare fiind: „rahat auriu” (orez), „miroase a rahat” (friptura de porc cu orez) si „rahat negru” (inghetata de ciocolata).

Conform huffingtonpost.com, interesant este ca, pana acum, restaurantul a primit note mai bune pentru modul in care arata, decat pentru mancare, multi clienti plangandu-se ca dificultatea cu care sunt serviti sau de faptul ca mancarea este rece.

author avatar
Cristi Ionita
1.451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger