AcasăMONDENBianca, atacata din toate partile! “Nunta a fost frumoasa, dar a stricat-o...

Bianca, atacata din toate partile! “Nunta a fost frumoasa, dar a stricat-o mireasa!”

Bianca Dragusanu imbraca din nou rochia de mireasa

In cazul Biancai Dragusanu, vorbim despre nunta anului 2013 din toate punctele de vedere! In afara faptului ca – dupa cum au aratat imaginile – a fost o nunta fastuoasa, a fost si una foarte controversata.

Invitat in platoul “Wowbiz”, Mircea N. Stoian nu a ratat ocazia sa-i mai arunce o sageata fostei sale colege de platou. “Nunta a fost frumoasa, dar a stricat-o mireasa. Ea vine de la tara si vrea sa fie doamna de oras” – au fost cuvintele spuse de jurnalist. Aceasta declaratie vine la cateva zile dupa ce ziaristul a spus ca – potrivit unei “legende urbane” – Bianca ar fi fost prinsa cu fostul iubit, Adi Cristea, in ipostaze intime, chiar de catre Victor Slav.

In platoul emisiunii prezentate de Madalin Ionescu, s-a aflat si Bogdan Vladau care a marturisit ca prezentatorul rubricii <<Meteo>> nu este deloc afectat de numeroasele discutii care au avut loc in ultima vreme despre nunta. “Victor nu ia deloc in seama lucrurile astea. El doar ma intreaba <<oare cand se vor termina toate discutiile?>>, a spus cantaretul la “Wowbiz”.

author avatar
Anca Murgoci
1.353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger