AcasăSPORTMutu schimba Corsica pe Golful Persic

Mutu schimba Corsica pe Golful Persic

Mutu zambeste viitorului, care nu pare a mai avea vreo legatura cu Ajaccio

Atacantul roman Adrian Mutu s-a plictisit in Corsica si isi doreste o noua provocare pe final de cariera. Conform presei italiene, impresarii „Briliantului” isi cauta echipa in Golful Persic.

Mutu zambeste viitorului, care nu pare a mai avea vreo legatura cu Ajaccio

La 34 de ani, Mutu s-a convins ca fotbalul european are cerinte carora nu le mai poate face fata, sunt convisi jurnalistii din „Cizma”. Drept pentru care, romanul le-a cerut impresarilor sa-i gaseasca un contract in Golful Persic. Din cate se pare, relatia incordata pe care o are cu antrenorul Fabrizio Ravanelli l-a determinat pe „Briliant” sa-si doreasca plecarea din Corsica, altfel o insula pe care nu de putine ori a declarat ca si-ar dori sa se stabileasca. In actualul sezon din Ligue 1, Adrian Mutu are parte de un debut catastrofal: platit cu 1,2 milioane de euro pe an, n-a marcat niciun gol, iar la ultimele doua etape nici macar n-a prins lotul de 18!

Ieri, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca vede in „Briliant” un viitor mare antrenor: „Va fi un antrenor cu rezultate. E dat naibii, e baiat istet, are si educatie buna, e copil de profesori. O sa vedeti ca antrenorul Mutu va fi mai al dracu! Ăsta de il are el acum antrenor, Ravanelli, era mai al dracu decat Mutu cand era jucator. Si uite ce comportament are acum. Adi nu mai joaca in clipa de fata din cauza varstei, are 34 de ani, iar varsta nu iarta pe nimeni, nici pe Brigitte Bardot nu a iertat-o. O data cu varsta iei niste picioare in fund de la cine nu te astepti”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger