AcasăSPORTSOCANT! Asta este accidentarea anului. Un super fotbalist si-a facut piciorul praf!...

SOCANT! Asta este accidentarea anului. Un super fotbalist si-a facut piciorul praf! (VIDEO)

Mijlocasul Ferydoon Zandi, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti iranieni, este pe punctul de a-si incheia cariera, dupa ce si-a rupt piciorul intr-un meci din etapa a treia a campionatului din Qatar.

In minutul 79 al partidei dintre Al Muaidar si Al Ahli Doha, Zandi s-a implicat intr-o contra dura cu un adversar si si-a facut piciorul praf. Multi dintre fotbalistii aflati pe teren au izbucnit in lacrimi si au solicitat interventia de urgenta a medicilor. Acestia au fost obligati sa-i aplice o masca cu oxigen jucatorului pentru ca Zandi sa poata rezista durerilor infioratoare.

Zandi a fost transportat de urgenta la spital, unde a intrat direct in operatie. Specialistii se tem ca accidentarea lui Zandi inseamna si retragerea din activitate a internationalului iranian. Zandi a marcat cinci goluri in 29 de selectii la nationala Iranului si a evoluat pentru cluburi importante precum Freiburg, Kaiserslautern, Apollon Limassol sau Alki Larnaca.

Confruntarea dintre Al Muaidar si Al Ahli Doha s-a incheiat la egalitate, 1-1. Campionatul este dominat, in debutul sezonului, de SC Qatar si Al Qakra, formatii care au adunat cate sapte puncte din primele trei etape.

[youtube]gPqbASOTsuk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger