AcasăMONDENRoxana Ionescu cauta SOT cu bani care sa o scape de munca!

Roxana Ionescu cauta SOT cu bani care sa o scape de munca!

Dupa ce a fost inselata de fostul sot, imediat dupa nunta, chiar cu nasa lor, Roxana Ionescu pare pregatita pentru o noua relatie, marturisind unor surse din anturaj ca nu ar spune „nu” daca un barbat i-ar cere mana, mai ales in cazul in care pretendentul ar vea destui bani ca sa o intretina.

Acum, dupa mai bine de un an de la divort, Mama Natura, complet lipsita de noroc in dragoste, este pregatita pentru o noua casatorie. A profitat din plin de viata de burlacita, dupa ce a incheiat scurtul mariaj cu cel care i-a distrus viata inseland-o chiar cu nasa de cununie, mergand la toate petrecerile la care a fost invitata, si facandu-i pe barbati sa roiasca in jurul ei.

De la o vreme, insa, se pare ca vedeta isi doreste ceva mai mult, visand la momentul in care va aparea barbatul perfect, alaturi de care sa-si intemeieze o familie, nu neaparat pentru ca-si doreste o iubire ca-n povesti ci… pentru ca vrea sa scape de munca, noteaza libertatea.ro.

Se pare ca Roxana s-a confesat unei prietene bune, careia i-ar fi spus ca s-a saturat sa munceasca si ca ar vrea sa se marite cu un barbat cu bani, care sa o intretina, iar asta ar trebui sa se intample cat mai curand, mai ales ca are deja 28 de ani, potrivit aceleiasi surse.

Foto: cugetliber.ro

author avatar
Alina Costache
838 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger