AcasăSOCANT! Justin Bieber batut de un actor simpatic (VIDEO)

SOCANT! Justin Bieber batut de un actor simpatic (VIDEO)

Actorul Zach Galifianakis, cunoscut mai ales pentru rolul Alan din „Marea Mahmureala”, a facut super show in emisiunea pe care o difuzeaza pe internet.

La una dinte ultimele editii a fost invitat cantaretul Justin Bieber, care a fost supus unui adevarat tir de intrebari de catre Zach Galifianakis.

La un moment dat, enervat la culme de raspunsurile lui Bieber, actorul si-a iesit din minti, si-a scos cureaua de la pantaloni si a inceput sa-l loveasca pe interpret.

Clipul face parte din seria „Funny or Die”, companie infiintata de Will Ferrell, un alt cunoscut actor de comedie. Pana acum, numeroase vedete si-au adus aportul la realizarea unor astfel de clipuri extrem de amuzante si totodata ciudate.

[youtube]k5lj7MUcJNw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
985 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger