AcasăNewsO sala de la Judecatoria Sectorului 4, EVACUATA! Un detinut a scos...

O sala de la Judecatoria Sectorului 4, EVACUATA! Un detinut a scos cutitul si ameninta ca se sinucide!

O sala de la Judecatoria Sectorului 4 a fost evacuata, miercuri, dupa ce un detinut, adus de la Penitenciarul Jilava, a scos cutitul si a amenintat ca se va taia. Deocamdata nu se stie exact ce doreste barbatul, insa jandarmii au reusit sa evacueaze sala, astfel incat sa nu poata rani pe nimeni.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, intr-o sala de judecata din cadrul Judecatoriei sectorului 4 din Capitala, un detinut scotand un cutit chiar in timpul sedintei, dupa care a inceput sa strige ca nu mai suporta situatia din penitenciar, noteaza realitatea.net.

Mai mult, se pare ca dupa aceea detinutul a spart un geam, taindu-se la mana, astfel incat acum asteapta sa primeasca ingrijiri medicale, potrivit aceleiasi surse. De asemenea, a fost apelat serviciul de urgenta 112, mai multe ambulante fiind chemate la fata locului, informeaza rtv.net.

Autoritatile vor demara o ancheta pentru a se stabili cum a ajuns detinutul in posesia unui obiect taios si, mai mult, sa patrunda cu el in tribunal.

Barbatul este anchetat pentru tentativa de omor. Detinutul s-a urcat pe un pervaz si ameninta ca se omoara, daca nu i se respecta dorintele, scrie realitatea.net.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...

România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari

Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei...
proger