AcasăMONDENMarcel Toader, distractie maxima la cazino, inconjurat de fete frumoase!

Marcel Toader, distractie maxima la cazino, inconjurat de fete frumoase!

Aflat la un eveniment monden alaturi de o gramada de tinere din showbiz-ul romanesc, Marcel Toader s-a simtit excelent in prezenta lor, dar si-a incercat si norocul la pacanele.

Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu, Simona Trasca, Denisa Bita, Andreea Podarescu si alte cateva manechine au defilat imbracate in lenjerie intima, la evenimentul care a avut loc vineri seara intr-un cazino renumit. Printre cei care au fost prezenti la eveniment se numara si Marcel Toader care nu si-a putut lua ochii de la fete, insa, noteaza spynews.ro, cea care i-a captat atentia se pare ca a fost Simona.

Dupa ce a urmarit prezentarea de moda, fostul sot al Gabrielei Cristea si-a incercat norocul la aparate, dar numai pentru distractie – povestind, pentru wowbiz.ro, ca este pentru prima data cand intra intr-un cazino. Dupa aceea s-a intors la conversatia cu Trasca.

Foto: spynews.ro

author avatar
Alina Costache
1.195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger