AcasăMONDENAndreea Mantea a petrecut de ziua ei. "Important este ca nu am...

Andreea Mantea a petrecut de ziua ei. „Important este ca nu am fost singura”!

Fosta coprezentatoare a unei emisiuni mondene s-a simtit rasfatata, si are toate motivele din lume, de vreme ce a fost ziua ei. Mantea a implinit 27 de ani, drept pentru care a primit o multime de urari si ganduri frumoase de la cei care o iubesc.

Desi nu are un iubit, dupa despartirea de solistul Stefan Stan, barbatul care a cerut-o in casatorie si ar fi urmat sa ii devina sot, inainte ca povestea lor de dragoste sa se sfarseasca, Andreea marturiseste ca nu s-a simtit singura. A avut alaturi oamenii dragi, carora a tinut sa le multumeasca, in asa fel incat toata lumea sa vada cat ii apreciaza.

Si ce mod mai bun, decat o postare pe contul de pe o retea de socializare pe care Mantea are peste 180 de mii de prieteni. „Siiii…am imbatranit cu inca un an!  Cu bune, cu rele, cu bucurii sau necazuri, important este ca nu am fost singura. Am avut persoane dragi mie alaturi si foarte multi prieteni, iar asta ma bucura cel mai tare! Va multumesc din tot sufletul pentru mesajele frumoase de ziua mea! „, le-a transmis Andreea celor care o apreciaza.

Dupa cum se vede din fotografia ce insoteste mesajul pe de Facebook, vineri, in ziua in care a implinit o varsta frumoasa, Mantea a primit o multime de buchete de flori, unul mai frumos ca altul.

Sursa foto: facebook

1.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger