AcasăNewsTatal lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi in Parcul Tei, la Parchet

Tatal lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi in Parcul Tei, la Parchet

Tatal baietelului in varsta de patru ani care a pierit in urma cu trei saptamani, muscat de mai multi caini fara stapan, in zona Pactului Tei din sectorul 2 al Capitalei, s-a prezentat joi dimineata la Parchetul Instantei Supreme.

In fata sediului PICCJ, Valentin Anghel le-a declarat jurnalistilor ca vinovati de moartea micutului sunt cainii. Tatal lui Ionut a venit pentru a discuta cu procurorii, cu privire la ancheta demarata dupa moartea fiului sau, investigatie menita sa stabileasca exact cauzele ce au dus la decesul copilului. Barbatul a marturisit ca nu a vazut imaginile din parc, suprinse de camerele de supraveghere, in care fiii sai apar jucandu-se, inregistrare care a fost data publicitatii recent.

Micutul in varsta de doar patru ani a pierit, pe 2 septembrie, in urma unei hemoragii externe provocate de mai multe muscaturi de caine. Tragedia s-a produs in zona Parcului Tei din Capitala, chiar sub ochii fratelui cel mare al lui Ionut, care, dupa ce a asistat la drama a suferit un soc si a avut nevoie de sustinere psihologica. In ziua in care s-a produs nenorocirea, cei doi copii se aflau cu bunica lor in parc, dar, din motive neclare inca, s-au indepartat de femeia care ii avea in grija si au ajuns sa fie atacati de maidanezi.

732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger