AcasăA nascut din 17 in 17 luni! La 38 de ani are...

A nascut din 17 in 17 luni! La 38 de ani are deja 16 copii!

Facebook/The Radford family

Zarva mare in casa familiei Radford! Nici nu e greu de imaginat de unde galagia, de vreme ce sub acelasi acoperis locuiesc doi parinti, alaturi de cei 16 copii ai lor! O echipa de fotbal pana la urma, care, fara gluma, chiar se deplaseaza de colo pana colo cu un microbuz, nu cu o masina obisnuita!

Foto: Facebook/The Radford family

La cei 38 de ani ai sai, Sue e o supermama! Iar familia ei, Radford, cea mai numeroasa din Marea Britanie, are o poveste cu totul speciala. Si asta dupa ce a devenit, de-a lungul ultimilor ani, mai bogata cu cate un membru la fiecare 17 luni. Pana ieri, cand sotii au aflat o veste teribila de la medici, Sue si Noel au trait cu speranta ca in luna aprilie a anului viitor in casa lor din Lancashire il vor primi pe mezinul familiei! Din pacate, cuplul a anuntat pe o retea de socializare ca o problema medicala le-a rapit visul de a avea si al saptesprezecelea mostenitor.

Facebook/The Radford family

Cel putin deocamdata, pentru ca planurile lor de a avea o familie cat mai numeroasa s-ar putea sa nu se opreasca la cei 16 urmasi, cat numara la acest moment clanul Radford, care locuieste intr-o fosta casa de copii si a caror principala sursa de venit o constituie incasarile brutariei pe care o detin, potrivit Daily Mail. Zambareti, sanatosi si frumosi, cei noua baieti si sapte fete- cu varste cuprinse intre 11 luni si 24 de ani – le fac celor doi parinti zilele mai frumoase si le umplu existenta, si la propriu si la figurat. Ar mai fi de spus ca sotii Radford sunt impreuna de 25 de ani si par sa fi gasit secretul familiei fericite!

Facebook/The Radford family

 

Facebook/The Radford family
891 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger