AcasăMONDENInna A INCREMENIT cand a auzit cine sunt indivizii care au lasat-o...

Inna A INCREMENIT cand a auzit cine sunt indivizii care au lasat-o fara masina!

In urma cu trei zile, Inna marturisea ca este extrem de trista pentru ca i-a disparut, chiar din fata casei sale din Constanta, masina de care era foarte atasata. Acum, artista poate rasufla usurata pentru ca bolidul sau a fost gasit si se afla in stare buna.

Vinovati de disparitia masinii sunt Mihai Morar si Daniel Buzdugan care i-au facut vedetei o farsa de zile mari. Cei doi s-au fotografiat langa masina Innei si au postat fotografia pe o retea de socializare. Prezentatorii de la radio au sunat-o pe indragita solista sa-i spuna ce s-a intamplat, de fapt, cu masina ei. Socata de cele petrecute, Inna le-a inchis telefonul in nas si, ulterior, s-a amuzat copios de farsa de care a avut parte.

„Masina disparuta a Innei e in fata Radio ZU. Toata vara am complotat cu echipa de management a artistei sa-i facem o farsa. Dupa trei zile de la disparitia Porsche-ului, am sunat-o azi dimineata: „Inna, suntem Buzdu si Morar, a fost o farsa!” Intai ne-a inchis telefonul. Apoi a zambit. Dupa ce s-a relaxat, i-am facut Innei o propunere indecenta: sa transformam Porsche-ul in cel mai tare premiu al anului.  Negociem, iar luni Inna a promis ca ne va da raspunsul. Crezi ca Inna va accepta deal-ul?”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

VEZI SI: Inna, in stare de SOC! ”Ma legau atatea amintiri de ea!”

author avatar
Anca Murgoci
1.515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger