AcasăNewsBarbat agresat in plin trafic, in zona DOROBANTI!

Barbat agresat in plin trafic, in zona DOROBANTI!

Un nou act de violenta extrema, in plina zi, pe o strada din zona centrala a Capitalei, socheaza opinia publica. Un conflict iscat in trafic a facut ca, joi, o soferita sa isi iasa din fire si sa scoata un spray lacrimogen, pe carel-a indreptat in directia fetei unui alt conducator auto.

UPDATE 2: Desi intr-o prima faza sotia victimei, aflata la randul sau in masina, alaturi de barbatul agresat, a lasat sa se inteleaga ca sotul sau ar fi fost impuscat, se pare ca lucrurile nu au stat tocmai asa. Iar tanara conducatoare auto ar fi foslosit doar un spray lacrimogen, care, insa, odata pulverizat, i-ar fi provocat barbatului leziuni in zona fetei.

UPDATE 1: Politistii au reusit sa dea de urma tinerei soferite, despre care au aflat si ca nu are permis pentru arma pe care a folosit-o in conflictul din trafic, potrivit sursei citate.

Totul s-a intamplat, in jurul pranzului, in zona pietei Dorobanti, din sectorul 1 al Bucurestilor. Din primele informatii, barbatul aflat la volanul unei masini care s-a intersectat cu cea condusa de o tanara nervoasa ar fi fost impuscat in cap, conform Romania Tv. Victima a fost transportata de urgenta la spital, fiind in stare stabila.

Cat despre arma folosita, se pare ca ar fi vorba despre un pistol cu bile. Politistii care s-au deplasat la locul incidentului urmeaza sa stabileasca ce a declansat conflictul. Mai mult, soferita a disparut imediat dupa ce a iscat conflictul, si nici pana la aceasta ora nu a fost de gasit.

Sursa foto: agendadeiasi.ro

694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger