AcasăMONDENMarcel Toader a primit un cadou MACABRU! “Cu dedicatie pentru mine!”

Marcel Toader a primit un cadou MACABRU! “Cu dedicatie pentru mine!”

Fostul sot al Gabrielei Cristea profita de burlacie si calatoreste prin cele mai frumoase locuri din Romania. Ajuns in Maramures, Marcel Toader a avut parte de o surpriza de zile mari.

Omul de afaceri a primit din partea localnicilor din Sapanta  – un loc cunoscut peste tot in lume datorita Cimitirului Vesel – un cadou mai putin obisnuit . Mai exact, o cruce cu un mesaj personalizat.

“Mi-o placut femeile/ Ca la albina florile/ Si-am umblat din floare-n floare/ Poate voi gasi-o oare?”, au fost cuvintele scrise cu dedicatie pentru Marcel Toader, fiindu-i cunoscuta latura de cuceritor. In plus, textul era insotit, asa cum se obisnuieste la Sapanta, de o imagine. Fostul jucator de rugby este portretizat din profil, purtand o palarie pe cap, in timp ce bea dintr-o sticla.

Darul l-a amuzat copios, motiv pentru care Marcel Toader a facut o fotografie pe care a publicat-o pe contul sau personal de socializare. “Cadoul primit de la artizanii din Sapanta. Cu dedicatie pentru mine”, a scris omul de afaceri pe internet.

author avatar
Anca Murgoci
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger