AcasăSPORTTecau si suedezul Lindstedt au pierdut finala de la Hertogenbosch

Tecau si suedezul Lindstedt au pierdut finala de la Hertogenbosch

Horia Tecau si suedezul Robert Linstedt au pierdut finala turneului de dublu de la Hertogenbosch, competitie de tenis dotata cu premii in valoare de 450.000 de dolari.

Cotati cu prima sansa in finala cu italianul Daniele Bracciali si cehul Frantisek Cermak, Tecau si Lindstedt au pierdut primul set, 6-3, si l-au castigat pe al doilea, 6-2, inainte ca jocul sa fie intrerupt din cauza ploii care a dat peste cap turneele saptamanii. Disputa s-a reluat cu setul decisiv, cel in care s-a jucat pe puncte, pana la 10, si a fost castigat, nu fara emotii, cu 10-8, de Cermak si Bracciali.

A fost a treia finala jucata de perechea TecauLindstedt in 2011. Cei doi au castigat un turneu, la Casablanca, si au mai pierdut o finala, la Brisbane. Tecau mai are doua turnee castigate in 2011, la Acapulco, alaturi de Victor Hanescu, si la Zagreb, alaturi de Dick Norman.

Finala de la Hertogenbosch le-a adus lui Tecau si Lindstedt cate 5.800 de dolari si 150 de puncte ATP. Cei doi au posibilitatea sa-si imbunatateasca palmaresul la Wimbledon, unde sunt cotati cu sansa a opta la castigarea turneului. Cei doi vor juca, in primul tur, impotriva perechii alcatuite din britanicii Chris Eaton si Joshua Goodall.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger