AcasăNewsEuroparlamentarul Becali frecventeaza PE doar in excursie

Europarlamentarul Becali frecventeaza PE doar in excursie

Lui George Becali putin ii pasa ca este chiulangiul nr. 1 al PE

George Becali organizeaza un concurs de eseuri si desene pentru tineri, cu tema „Cum vezi tu Romania in Uniunea Europeana”. Premiul: o excursie la Bruxelles.

Lui George Becali putin ii pasa ca este chiulangiul nr. 1 al PE

Participantii trebuie sa aiba intre 14 si 25 de ani, iar opinia si-o vor exprima printr-un eseu, un desen sau un logo, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 20 septembrie . Ulterior, vor fi desemnati 20 de castigatori care vor beneficia de o excursie gratuita la Bruxelles, in timpul sesiunii de toamna a Parlamentului European.

Ocazie potrivita pentru Gigi Becali, organizatorul concursului, de a-si imbunatati prezenta la lucrarile legislativului European. Nu de alta, dar el a fost daruit de organizatia VoteWatch cu deloc onorantul loc fruntas in topul europarlamentarilor chiulangii.

 

author avatar
Simona Badulescu
179 afisari

2 COMENTARII

  1. Aceasta independenta acordata de UE de a aduce la Bruxelles europarlamentarii pe care si-i doreste fiecare stat component demonstreaza modul cum institutiile care conduc Europa unita privesc problemele ce tintesc interesele comune. Deci statea in puterea Romaniei sa trimita la Bruxelles reprezentanti de calibru european.Lista europarlamentarilor aflati la post este jalnica, culminand cu Gigi si Eba.Cum naiba sa ne categoriseasca Europa ? Efectiv ne batem joc de noi.In final totul se regaseste in nivelul de trai execrabil.Chiar sa ne complacem in aceasta situatie abjecta.Pe cine pacalim ?Un proverb spune:respecta-te pe tine si vei fi respectat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger