AcasăMONDENMonica Gabor, noapte alba langa sicriul mamei ei: "A MURIT fiindca a...

Monica Gabor, noapte alba langa sicriul mamei ei: „A MURIT fiindca a vrut sa faca poze pentru noi”

Surorile Gabor abia mai pot vorbi din cauza durerii. Aflate la capatul puterilor, cele trei fete isi vor conduce, luni, mama pe ultimul drum. Monica a facut noapte alba la capataiul Veronicai Bulai, care va fi inmormantata astazi.

Duminica, sute de oameni din Bacau au trecut pe la sicriul mamei Monicai Gabor, fosta sotie a lui Columbeanu stand intreaga noapte la capataiul Veronicai, dupa ce in cursul zilei a reusit sa se odihneasca putin, scrie libertatea.ro.

Mormantul celei care le-a dat viata surorilor Gabor a fost sapat inca de luni dimineata, in Sarata, la cativa kilometri distanta de Bacau, urmand ca slujba de inmormantare sa inceapa la ora 13.30. La ceremonie este asteptat sa participe si Mr. Pink, cel care, potrivit unor surse, ar fi suportat toate cheltuielile pentru inhumare.

Monica Gabor abia mai poate vorbi din cauza durerii cumplite, insa a vrut sa aiba o ultima amintire legat de fiinta pe care a iubit-o toata viata, neconditionat. In biserica in care se afla trupul fara viata al Veronicai Bulai, vedeta a fotografiat cosciugul, coroanele si tabloul cu imaginea femeii. “Mami a murit pentru ca a vrut sa faca poze pentru noi. Acum fac eu poze pentru mami”, a spus Moni, cu o voce stinsa, potrivit libertatea.ro.

Modelul nu prea comunica nici cu membrii familiei. “Abia vorbeste cu rudele. Trece prin momente foarte grele. Nu a dormit de cand a aflat de tragicul accident”, a declarat pentru o sursa din apropierea surorilor Gabor.

Veronica Bulai a incetat din viata dupa ce a fost lovita in cap de un bolonav de sapte kilograme, pe un drum forestier in apropiere de Pestera Polovragi.

author avatar
Alina Costache
2.954 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger