AcasăNewsAVENTURA LA LIMITA: Cat de tarziu a inteles ca a primit a...

AVENTURA LA LIMITA: Cat de tarziu a inteles ca a primit a doua sansa la viata! (VIDEO SOCANT)

Putini au norocul ei! O tanara a reusit sa inteleaga, intr-un final, ca a fost foarte norocoasa si a scapat ca prin urechile acului dintr-o nenorocire care ar fi putut sa o coste viata.

Cand traversezi si prin loc nepermis, si fara sa te asiguri, dar te mai si incapatanezi sa vorbesti la telefon, risti sa platesti scump pentru o asemenea aventura. O tanara poate spune ca a primit o a doua sansa la viata inca de cand a pasit in intersectia prin care masinile circulau mai ceva ca furnicile, pe culoarea verde, hotarata sa traverseze de parca s-ar fi plimbat pe o plaja pustie.

Cand a realizat in ce pericol s-a bagat, a dat sa alerge, cat sa ajunga mai repede pe trotuar. Dar a ajuns sa fie stearsa, pur si simplu, de un autovehicul care inainta cu viteza. Din fericire, fata nu a patit nimic. S-a ales, cel mai probabil, cu o sperietura pe care nu o va uita cu una, cu doua. Imaginile au fost surprinse recent, intr-o dupa-amiaza, intr-o intersectie din Coreea de Sud, de o camera instalata la bordul unui autoturism.

Va avertizam ca inregistrarea va poate afecta emotional!

[youtube]0fFgQAY1jlk[/youtube]

368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger