AcasăNewsFostul mare fotbalist Costica Stefanescu, inmormantat cu onoruri militare, la Craiova

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu, inmormantat cu onoruri militare, la Craiova

Rudele, apropiatii, dar si microbistii care i-au scandat numele pe stadion, in anii in care fostul mare fotbalist purta banderola de capital al nationalei si al echipei Universitatea Craiova, l-au condus pe ultimul drum, sambata, pe cel care a fost Costica Stefanescu.

Ceremonia religioasa a fost oficiata de un sobor de preoti. Stefanescu a fost inmormantat cu onoruri militare, pe Aleea Eroilor din cimitirul craiovean Sineasca. Vineri, mai multi colegi de breasla au tinut sa vina la capataiul fostei legende a sportului rege, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului international. Printre acestia, Gica Popescu si Gheorghe Craioveanu.

Grav bolnav, Costica Stefanescu a murit, marti, la varsta de 62 de ani. Conform declaratiilor martorilor, fostul fotbalist s-ar fi sinucis. Ipoteza a fost negata, insa, de sotia regretatului sportiv, care sustine ca acesta ar fi cazut accidental de la etaj, din spitalul in care era internat in Capitala.

Sursa foto: fanatik.ro

441 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger