AcasăMONDENMadalina Pamfile, cu buzele exagerat de mari! Fanii s-au speriat cand au...

Madalina Pamfile, cu buzele exagerat de mari! Fanii s-au speriat cand au vazut-o asa!

Madalina Pamfile, proaspat trezita din somn, a vrut sa le ureze fanilor “buna dimineata” chiar daca era deja de mult dupa-amiaza. Cel mai probabil – dupa o noapte petrecuta in club – a fost atat de obosita incat nici ceasul desteptator nu a putut sa o trezeasca din placuta-i visare.

Foarte somnoroasa, vedeta s-a fotografiat si a urcat instantaneul pe pagina ei de Facebook. Chiar daca a vrut sa arate ca are buze extrem de sexy, Madalina Pamfile a cam dat-o in bara. Majoritatea celor care ii urmaresc activitatea online i-au reprosat faptul ca “dotarile” ei sunt mult prea proeminente.

“Buzele tale au doua kilograme”, “Te strica buzele. Pacat de frumusetea ta”, “Arati ca un ratoi”, “Zici ca esti Michael Jackson”, i-au scris cativa rautaciosi.

Dar sta nu inseamna ca fotografia nu a fost o surpriza placuta pentru alti cativa barbati care au sarit in apararea fostei asistentei tv de la “Un show pacatos”. Cu cat mai mari si mai pline, cu atat mai bine – au dat de inteles domnii care o plac pe Madalina Pamfile. Tie iti place cum arata?

author avatar
Anca Murgoci
905 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger