AcasăMONDENMihai Bendeac ii intoarce pe adolescenti impotriva parintilor: "NU ii ascultati NICIODATA"

Mihai Bendeac ii intoarce pe adolescenti impotriva parintilor: „NU ii ascultati NICIODATA”

Bendea le da un sfat foarte pretios tinerilor, care, insa, ar putea sa-i deranjeze foarte tare pe parintii lor: actorul ii invata pe adolescenti sa nu-i asculte niciodata pe cei care le-au dat viata, atunci cand primesc sfaturi legat de cariera si de viitor.

Bendeac a postat un mesaj pe contul de Facebook in care le explica elevilor ce ar trebui sa faca in privinta carierei pe care o aleg astfel incat sa nu ajunga sa regrete mai tarziu. Si pentru a fi mai convingator, Mihai le-a povestit prietenilor virtuali si cum a reactionat tatal lui atunci cand a auzit ca el vrea sa se faca actor.

„Multi liceeni ma intreaba ce-ar putea face avand in vedere ca ei isi doresc sa urmeze o cariera si parintii se opun. Well… Uneori, parintii, din dorinta de a face bine copilului, fac mai mult rau. Din pacate, de multe ori nu inteleg asta. Iar in viata, e important ca TU sa ai controlul deplin asupra destinului tau.

NU va ascultati niciodata parintii atunci cand inima va spune altceva vizavi de profesia pe care ati imbratisa-o. Am detestat mereu lucrurile care ne fac sa ne oprim din drum doar pentru niste cutume sau conveniente sociale. In filmul romanesc ”Ilustrate cu flori de camp” e o replica formidabila. Unui tanar i se spune ca trebuie sa-si viziteze nasul de botez fiindca ”asa se cuvine”. Iar pustiul raspunde: ‘Oh, da! Mi l-am dorit nas la botez la fel de tare cum mi-am dorit sa fiu botezat’.

Calea spre fericire e in tine. Ni se spune mereu: ‘Nimeni nu-ti vrea binele mai mult decat parintii’. Da. Cu o mentiune. Sa vrea binele pe care-l simte inima TA. Altfel, cu tot regretul, te indemn sa-i dezamagesti. TU esti creatorul destinului tau.

Va spune asta un om caruia i s-a spus ‘Mai bine te leg de calorifer decat sa te faci actor si sa mori de foame’. Astazi, aceeasi persoana, tatal meu, e foarte mandru si fericit ca nu l-am ascultat”, a scris Bendeac pe site-ul de socializare.

author avatar
Alina Costache
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger