AcasăDezvaluiriDosarul spagarei de la Curtea de Apel Bucuresti: Dinel Staicu – retinut,...

Dosarul spagarei de la Curtea de Apel Bucuresti: Dinel Staicu – retinut, fiul judecatoarei – in vizorul Parchetului General

Dinel Staicu a fost retinut, ieri, de procurorii DNA, pentru dare de mita, iar fiul judecatoarei care a incasat spaga ar putea fi anchetat de Parchetul General pentru uciderea din culpa a trei persoane.

Dinel Staicu a fost retinut de catre procurorii DNA pentru ca a mituit-o pe judecatoarea Cirstoiu

Citat, ieri, la DNA, pentru a da explicatii in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, Dinel Staicu a recunoscut ca a dat mita 1,2 milioane de euro pentru a scapa de inchisoare. Dinel Staicu a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca se asteapta sa fie arestat si ca va cere sa fie incatusat, la fel cum a facut si in cazul judecatoarelor Viorica Dinu si Antonela Costache, de la Tribunalul Bucuresti.

Florin Cergan este cercetat din 2011 pentru uciderea a trei persoane nevinovate

El a precizat ca a primit o scrisoare de la fratele sau, Marian Staicu, in care acesta a recunoscut integral faptele de coruptie prezentate de procurori in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata de luare de mita si complicitate la trafic de influenta.

Trei morti dintr-o lovitura

Preotul Nicolae Nicolae, sotia acestuia si fiica lor au fost spulberati de fiul judecatoarei spagare

Tot ieri, Parchetul General a  cerut Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul in care fiul judecatoarei spagare, Florin Cergan, este cercetat din 2011 pentru uciderea din culpa a trei persoane. Pe 8 martie 2011, Cergan, care pe atunci era preot in parohia Laculete, judetul Dambovita, a intrat in plin, cu un bolid BMW, intr-o Dacie in care se aflau preotul Nicolae Nicolae de la parohia Gheboaia, sotia si fiica acestuia, in varsta de 15 ani.Toti membrii familiei Nicolae au murit pe loc, iar Cergan a incercat sa scape de dosarul penal sustinand, initial, ca nu el se afla la volan in momentul accidentului.

author avatar
Dan Bratu
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger