AcasăSPORTDe frica DNA-ului, Universitatea lui Mititelu a fost primita in Liga 2

De frica DNA-ului, Universitatea lui Mititelu a fost primita in Liga 2

Amenintarile lui Adrian Mititelu l-au convins pe Mircea Sandu sa faca un pas in spate in acest razboi si sa decida, ieri, ca FC Universitatea Craiova se poate inscrie in Liga 2.

Adrian Mititelu revine in fotbalul romanesc cu tot cu celebrii sai ochelari de soare

Microbistii olteni au, acum, nu una, ci doua „Universitati” in liga secunda. „Nu este o surpriza pentru mine si ar fi si culmea sa ne bucuram de aceasta situatie normala. Vrem sa promovam, dar nu promit nimic; dupa atatia ani in fotbal, in care am patit atatea, mi-e si teama sa mai spun ceva. Totusi, nu concep sa jucam doi ani la rand in liga a doua. Nu avem, cel putin deocamdata, un lot care sa defileze ca-n 2005, dar ne vom bate la promovare”, a fost prima reactie a lui Adrian Mititelu.

Referitor la „derby-ul” local cu CS Universitatea Craiova, echipa Liei Olguta Vasilescu, finantatorul FC Universitatea Craiova a transmis un prim mesaj de pace: „Voi lasa formatia Olgutei in pace daca renunta la numele Universitatea. Daca nu, pana in etapa a 7-a vor fi exclusi din campionat! Ati vazut ce face TAS-ul, nu se joaca! Acum este momentul sa vedem cat de mult si-au dorit oltenii intoarcerea adevaratei formatii a lor, acum este momentul sa fie alaturi de noi. Daca doamna Olguta Vasilescu foloseste un singur teren de antrenament si mie mi-l da pe al doilea, consider ca lucrurile chiar sunt in regula. Deci, daca Primaria nu-mi pune bete in roate, pot face o trupa ca sa ma lupt in Liga 1 in maximum doi ani. Astept sa vad cat de olteanca e Lia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger