AcasăNewsOana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, a murit incendiata de propriul...

Oana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, a murit incendiata de propriul sot

Oana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, a incetat din viata, luni dimineata, din cauza arsurilor suferite dupa ce sotul ei a stropit-o cu benzina si i-a dat foc.

Incidentul s-a petrecut in urma cu circa o saptamana si a facut inconjurul lumii, iar in ultimele zile Oana Albu s-a zbatut intre viata si moarte la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Gabriel Albu, sotul victimei, i-a dat foc tinerei intr-un moment in care se afla in stare de ebrietate si era extrem de nervos pe motiv ca parintii Oanei nu vroiau sa-i faca acte pe casa.

Imediat dupa incident, Oana a fost transportata de urgenta la Bucuresti, in stare grava, iar Petronela Carja, mama ei, i-a stat in continuu la cap, dar tanara nu a mai putut fi salvata din cauza ranilor suferite.

Gabriel Albu a fost internat, initial, la Spitalul de Psihiatrie de la Socola, insa medicii au precizat ca tanarul a avut discernamant in momentul in care a comis crima, astfel ca Gabriel Albu a ajuns, in cele din urma, dupa gratii, fiind arestat pentru 29 de zile.

Conform bzi.ro, trupul neinsufletit al Oanei Albu va fi transportat cu o masina la Iasi in cursul zilei de marti, iar joi va avea loc inmormantarea.

sursa foto: adevarul.ro

author avatar
Cristi Ionita
6.943 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger