AcasăNewsCaz INGROZITOR la Suceava: O asistenta de la cresa a SMULS PARUL...

Caz INGROZITOR la Suceava: O asistenta de la cresa a SMULS PARUL DIN CAP unui baietel de trei ani!

In clipa in care si-a dus baietelul de trei ani la cresa, mama acestuia nu s-a gandit niciun moment ca micutul va trece prin calvarul la care l-a supus una dintre asistentele platite sa aiba grija copiilor.

Un copil in varsta de trei ani, din comuna Ipotesti, a avut nevoie de ingrijirile medicilor, dupa ce una dintre asistentele de la Cresa Nr. 1 din Suceava – unde era inscris baiatul, i-a provocat acestuia mai multe leziuni la nivelul capului, potrivit monitorulsv.ro. Micutul va petrece 4-5 zile sub supraveghere medicala.

Cand s-a dus sa-si ia copilul de la cresa, Angela Cecilia Parascan a avut un soc la vederea fiului ei. Baiatul avea mai multe lovituri in cap – si pentru ca alti micuti sa nu treaca prin ce a trecut al ei, femeia s-a decis sa rupa tacerea, postand imaginile cu cel mic pe Facebook, dar a depus si o plangere la  Politia Municipiului Suceava.

Angela povesteste ca in data de 25 iulie, baietelul ei s-a intors de la cresa cu lovituri la cap. Ce a patit i-a povestit chiar copilul, care, plangand, i-a spus ca o ingrijitoare de la cresa l-a tras de par, iar din imagini reiese ca micutului i-a fost smuls parul din cap.

Femeia a obtinut si un certificat medico-legal, conform caruia baiatul are nevoie de 4-5 zile de ingrijiri medicale. Asistenta se apara si spune ca a fost un accident.

Directoarea Cresei Nr. 1 Suceava a declarat ca responsabila de incident va pleca din unitate indiferent daca isi va prezenta demisia sau nu. “Am demarat o ancheta administrativa, iar masurile vor fi ca atare. Doamna acuzata va pleca din unitatea noastra, nu e loc de negociere. Este vorba despre un asistent medical care lucreaza la cresa de opt ani. Potrivit acesteia, este vorba despre un accident. Copilul alerga in curte, iar ea l-a prins si cel mic s-a accidentat. Nu a dorit, a fost din joaca”.

Foto: monitorulsv.ro

author avatar
Alina Costache
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger