AcasăNewsSute de romi, vacanta in Romania pe banii englezilor

Sute de romi, vacanta in Romania pe banii englezilor

Intr-o incercare disperata de a curata unele zone din Londra de romii care comit infractiuni si fac mizerie, autoritatile britanice au adunat bani pentru a-i trimite pe acestia in Romania.

Principala tinta a fost strada Park Lane, autoritatile vrand sa sugereze ca nu mai accepta problemele create de imigrantii romani.

Totusi, conform adevarul.ro, romii au gasit deja solutii pentru a se intoarce in Londra, exilul fortat in Romania reprezentand pentru ei doar o simpla vacanta pe banii contribuabililor britanici.

Cersitul este o afacere mult mai profitabila la Londra decat la Bucuresti, iar romii se pregatesc deja sa-si reinstaleze corturile pe peticele de iarba de pe Park Lane, strada considerata a fi a oamenilor bogati din Londra.

sursa foto: adevarul.ro

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger