AcasăNewsUn caine a macelarit o tanara in Parcul Europa din Arad

Un caine a macelarit o tanara in Parcul Europa din Arad

Sange si groaza miercuri seara, in Parcul Europa, din Arad, unde o tanara a fost atacata si macelarita de un ciobanesc belgian.

Victima, in varsta de 26 de ani, se plimba prin parc in momentul in care a fost atacata de cainele lasat nesupravegheat.

Ciobanescul a muscat-o de maini si de picioare, iar tanara, cu un ultim efort, a reusit sa sune la 112. O ambulanta a ajuns rapid la fata locului si a preluat-o pe tanara mai mult moarta decat vie.

Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost stabilizata cu greu.

Conform aradon.ro, proprietara cainelui este o femeie de 56 de ani care risca inclusiv condamnarea la inchisoare, dupa ce a incalcat grav OUG nr. 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi. Un verdict va fi stabilit, insa, abia dupa ce victima isi va scoate certificat medico-legal care sa ateste numarul de zile de spitalizare.

sursa foto: aradon.ro

author avatar
Cristi Ionita
847 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger