AcasăNewsINCREDIBIL! A murit la 15 minute dupa ce a fost externat

INCREDIBIL! A murit la 15 minute dupa ce a fost externat

Un caz socant s-a petrecut marti, la Targoviste, unde un barbat de 85 de ani a murit la numai 15 minute dupa ce a fost externat din spital.

Batranului i s-a facut rau marti dimineata si a ajuns la spitalul din localitate, unde a intrat imediat pe mana medicului de serviciu.

Barbatului i s-a facut un EKG si o tomografie, dar analizele nu au relevat o problema concreta, astfel ca, dupa sapte ore de la internare, batranul a fost externat, nu inainte de a i se recomanda sa urmeze un tratament pentru probleme neurologice.

A apucat sa faca numai cativa pasi dupa care a lesinat din nou si a fost reinternat in spitalul din care tocmai se externase.

Conform stirileprotv.ro, batranul a mai rezistat doar cateva minute, iar apoi s-a stins in chinuri groaznice, in fata rudelor.

Sursa amintita precizeaza ca familia batranului va depune o plangere, existand temerea ca de fapt batranul suferise initial un preinfarct, iar reprezentantii spitalului din Targoviste nu au reusit sa-i puna acestuia la dispozitie un specialist cardiolog.

Conducerea spitalului a inceput si ea o ancheta interna.

sursa foto: tvpartener.ro

author avatar
Cristi Ionita
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger