AcasăMONDENOana Zavoranu si-a iesit din minti! “I-am urat multi, multi ani in...

Oana Zavoranu si-a iesit din minti! “I-am urat multi, multi ani in pamant!”

Fosta sotie a lui Pepe a dat de greu! Prima editie din acest sezon a show-ului “Serviti, va rog!” a adus pe micile ecrane mai multe vedete indragite de public printre care Oana Zavoranu si Diana Dumitrescu.

In emisiunea de marti seara, bruneta s-a plans ca au epuizat-o cele cateva ore de munca. Zavo a trecut chiar si peste ordinele lui Nea Marin si a facut fix ce-a vrut ea. Vedeta tv le-a povestit fanilor de pe Facebook prin ce peripetii a trecut la “Serviti, va rog”. Oana a scris un mesaj destul de rautacios care – asa cum era de asteptat – nu a fost pe placul prietenilor sai virtuali.

“Stiu ca sunteti suparati ca nu am mai postat de multa vreme, dar am avut multe pe cap. Asta nu inseamna ca nu ati fost in gandul meu mereu. La PRO TV a inceput un sezon nou cu mine si alti trei oropsiti ai sortii… care mai de care mai „indemanatici” si „dornici” de munca fizica. Lui Nea caisa (adica Nea Marin, i-am urat muuuuulti, muuuulti ani in pamant… de bun ce e! La fel de bun ca painea uscata! Zice ca munca innobileaza. Da… mai ales cand esti plina de noroi pana in dinti si te doare fiecare oscior. A fost haios, am rezistat eroic, cu mici exceptii cand as fi dat orice sa nu ma trezeasca Nea Marin cu pumnii batand in usa camarutei mele. La multe zile distanta dupa ce am scapat de acolo, am visat ca ma fugarea toata noaptea Nea Marin. In fine, am ajuns acolo o diva, dar am plecat o relicva. Va pupicesc tare”, a scris Oana pe Facebook.

author avatar
Anca Murgoci
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger