AcasăNewsVIDEO SOCANT! A filmat MOARTEA prietenului sau, DECAPITAT pe autostrada!

VIDEO SOCANT! A filmat MOARTEA prietenului sau, DECAPITAT pe autostrada!

Frederick Bowden, un motociclist in varsta de 42 de ani, din Marea Britanie, si-a filmat colegul care conducea o motocicleta, in fata lui, cu o viteza de peste 160 de km/h, exact in momentul in care acesta a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind omorat pe loc.

Frederick a fost condamnat pentru conducere periculoasa pe autostrazile din Anglia. Condamnarea lui urmeaza un accident fatal produs pe data de 13 iulie 2008, cand colegul motociclistului, Andrew Prowse, 45, a pierdut controlul mototrului sau si a intrat intr-un autoturism aflat in depasire, pierzandu-si viata pe loc. Imaginile, insa, au fost date publicitatii abia acum.

Andrew a fost aruncat sub rotile unui camion cand a incercat sa depaseasca un automobil, avand viteza de 160 de km/h, insa a acrosat o masina care se angajase la randul ei in depasire. Barbatul a murit pe loc, fiind decapitat.

Accidentul a fost filmat cu o camera montata pe motocicleta lui Bowden, care a inregistrat, de asemenea si faptul ca Frederick ajunge la viteze de peste 160 de km/h.

Bowden a fost condamnat saptamana trecuta, la doi ani de inchisoare cu suspendare, si i-a fost luat permisul pe o perioada de trei ani.

Imagini: liveleak.com

author avatar
Alina Costache
1.823 afisari
Zenville

Ultimele știri

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...

România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari

Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei...
proger