AcasăMONDENAndreea Banica are toate motivele sa fie fericita! Ce si-a anuntat fanii!

Andreea Banica are toate motivele sa fie fericita! Ce si-a anuntat fanii!

Dupa o perioada cu multe concerte prin tara si pe litoral, dar si dupa un weekend plin, in care a fost nasa de cununie, Andreea Banica si-a luat o scurta vacanta, pe care planuieste sa o petreaca impreuna cu cei dragi.

Cantareata si-a anuntat admiratorii, luni dimineata, ca pleaca pentru cateva zile din tara. Nu le-a dat mai multe amanunte privind destinatia calatoriei, si nici nu a vrut sa le spuna cat sta departe de Romania. In fotografie, Andreea Banica apare cu micuta ei, Sofia, o fetita carliontata si frumoasa foc, si, din cate se vede din instantaneul postat de catre solista pe contul ei de Facebook, si nerabdatoare sa plece alaturi de parinti intr-o excursie cu avionul.

„‘Plecam intr-o mini vacanta!Pupici”, suna mesajul pe care Andreea l-a transmis admiratorilor ei, alaturi de fotografia facuta pe aeroport, in Bucuresti. Asa cum era de aspetat, fanii i-au urat preferatei lor o canata placuta si nu s-au putut opri sa nu remarce cat de bine arata cantareata in tinuta sport aleasa, care ii lasa picioarele la vedere!

Andreea a ales sa plece in vacanta la doar cateva zeci de ore dupa ce, impreuna cu sotul ei, Lucian, au cununat o pereche de tineri, prieteni ai familiei lor.

Sursa foto: Facebook

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger