AcasăMONDENPetru Buiuca gateste cu Pistolul la ceafa

Petru Buiuca gateste cu Pistolul la ceafa

Gina Pistol, cu ochii pe... tigaia lui Petru Buiuca

Castigatorul primului sezon „Master Chef” a inaugurat, impreuna cu doi fosti colegi, primul studio de gatit din Romania.

Gina Pistol, cu ochii pe... tigaia lui Petru Buiuca

Sub ochii vigilenti ai Ginei Pistol, dar si ai altor invitati de soi, Petru Buiuca, Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi au inaugurat la sfarsitul saptamanii un nou concept, primul studio de gatit din tara, Hot Studio, situat intr-un centru comercial din Bucuresti. Cei trei bucatari spun ca studioul se adreseaza pasionatilor de gastronomie si au avut destui invitati din aceasta categorie, carora le-au gatit bucate de soi: shoturi cu jeleu de fructe si vodca, orez cu linte, curmale si stafide, paine cu branza de burduf, chimen si ceapa rosie si cheesecake. Printre invitati au fost Irina Fodor, Vali Porcisteanu (campion national raliu), DJ Miky Love, Dragos Chircu (de la ”Vocea Romaniei”), reprezentanti ai ambasadelor Greciei si Vietnamului, dar si frumoasa blonda Gina Pistol, care a gatit alaturi de cei trei bucatari.

„Ne-am vazut visul cu ochii. Suntem la capatul a opt luni de munca intensa si nopti nedormite, insa entuziasmul nostru depaseste orice limita. Oferim entertainment, un loc de relaxare, preparate fresh, un schimb de experienta si multa, multa pasiune”, a spus incantat Alex Cirtu.

author avatar
Manuela Golea
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger