AcasăNewsDurere fara margini! Eleva sexy si-a blestemat fostul iubit

Durere fara margini! Eleva sexy si-a blestemat fostul iubit

Anda, eleva sexy din Timisoara care s-a remarcat in special gratie numarului mare de fani de pe facebook, trece prin momente dificile, dupa ce a fost parasita de primul iubit din viata ei.

Tanara, care de curand a implinit 18 ani, ar fi trebuit sa plece intr-o vacanta exotica, dupa ce a trecut cu bine de BAC, dar si-a amanat planul din cauza divergentelor cu fostul iubit.

De altfel, Anda s-a baricadat in casa, nu mai mananca, spre disperarea parintilor, si mai iese doar rareori, cu prietenii, in speranta ca totusi il va uita pe primul iubit din viata ei.

Conform exclusivtm.ro, in disperare de cauza, Anda, cu inima franta, i-a transmis un mesaj uluitor fostului iubit: “Oricate femei ai avea, oricate persoane ar trece prin viata ta si oricat de mult vei suferi … Sa nu uiti ca cineva , candva …te-a iubit din tot sufletul si cu toata inima . Ti-ai ratat sansa de a avea langa tine un om sincer, fara interese si cu o dragoste nemarginita . Oricat de bine te-ai simti acum , intr-o zi vei intelege ce e aia suferinta si cum e sa fi uitat de toti ….si acea zi e foarte aproape”.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger