AcasăNewsTraian Basescu despre Omar Hayssam: "Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe...

Traian Basescu despre Omar Hayssam: „Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”

Traian Basescu a tinut o conferinta de presa despre aducerea in tara a lui Omar Hayssam in finalul careia a facut o declaratie naucitoare, care ar putea duce la un scandal international monstru.

Presedintele Romaniei a spus ca nu poate preciza de unde a fost preluat omul de afaceri sirian. Dupa ce a declarat misiune incheiata in cazul lui Omar Hayssam, Traian Basescu a facut cateva afirmatii socante.

Acesta a mentionat ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, ca nu confirma ca arabul a fost repatriat cu un avion al Armatei Romane, dar nici nu confirma faptul ca a fost repatriat in baza unui acord de extradare. La sfarsitul conferintei de presa, pus oarecum in dificultate de o intrebare a unei ziariste, Traian Basescu a facut o declaratie extrem de controversata.

Intrebat de unde a fost preluat Hayssam, daca nu din Siria, liderul de la Cotropceni a afirmat ca este exlus sa faca publica o asemenea informatie, pentru ca operatiunea a fost una neautorizata: „Aici este cheia. Cum sa va spun ca Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat?”.

Citeste si:

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa aducerea lui Omar Hayssam in Romania! “Declar misiunea incheiata!”

author avatar
Anca Murgoci
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger