AcasăNewsMafia romaneasca a hotilor de buzunare a speriat Parisul

Mafia romaneasca a hotilor de buzunare a speriat Parisul

Sase! Se intorc pasarile migratoare!

La Paris, 80% din furturile din buzunare sunt opera minorilor romani. Ministrul de Interne francez anunta o crestere spectaculoasa a expulzarilor rezidentilor clandestini din Hexagon. Claude Gueant estimeaza, intr-un interviu pentru Le Journal de Dimanche, ca noua lege a imigratiei „va permite cresterea rapida a cifrei anuale a expulzarilor” clandestinilor.

Sase! Se intorc pasarile migratoare!

„Avem ca obiectiv 28.000 de expulzari pentru 2011″, precizeaza ministrul. „Il vom mari in cateva saptamani dupa evaluarea eficientei noului dispozitiv”, anunta Gueant, care apreciaza bilantul guvernamental asupra imigratiei drept pozitiv. Un dosar „dificil din punct de vedere uman, demografic si din cauza impactului asupra opiniei publice internationale”, spune el. „Nu am stat cu mainile in san”, asigura ministrul de Interne.

„Din 2007, 210.000 de persoane cu statut ilegal au fost expulzate. Inainte de 2002, socialistii expulzau 8000 de clandestini pe an, fata de 28.000 astazi”, se lauda ministrul, adaugand ca „multe tabere ilegale au fost evacuate”.

„Adaugati la aceasta si alta mare problema cu care ne confruntam, cel al delincventei romanesti. La Paris, 80 la % din furturile din buzunare si posete sunt facute de romani minori. Impreuna cu autoritatile romane vom pune la punct o actiune impotriva acestei delincvente structurate pe orase si retele mafiote„, a incheiat ministrul francez de Interne.

author avatar
A.P. Redactor
266 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine că faceți voi un plan așa și pe dincolo, dar țineți-i acolo pe țigani, că le-ați plâns de milă și voi, si italienii și spaniolii, acuzându-ne pe noi, românii. Acum spălați-vă cu ei pe cap până veți face clăbuci!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger