AcasăMONDENElena Gheorghe si-a pus pe jar admiratorii cu poze de la piscina!

Elena Gheorghe si-a pus pe jar admiratorii cu poze de la piscina!

Cantareata si-a propus sa uite de griji si sa-si rezerve cateva ore de relaxare. Nu oriunde, ci la piscina, unde a avut ocazia sa faca plaja, dar si sa se balaceasca in apa rece si curata.

Si cum reprizele de stat la soare au dat roade, fanii au remarcat ca din fotografiile postate in urma cu doar cateva ore de Elena insasi pe contul ei de pe o cunoscuta retea de socializare se vede clar ca solista e foarte frumos bronzata. Si ca are un trup subtire, pus in evidenta de un cosutm de baie in doua piese, auriu cu negru.

Cadrele de la piscina sunt superbe. Elena apare intinsa pe o saltea, cu ochelarii de soare la ochi, bucurandu-se de razele prietenoase, in mijlocul apei cu nuante de poveste, dar si in picioare, dupa o repriza de inot, pregatindu-se sa iasa din bazin.

Incantati de ce au vazut in pozele postate de solista pe contul ei de Facebook, fanii i-au transmis laude, dar si mesaje din care ii dau de inteles ca o invidiaza pentru ca e intr-un loc atat de frumos. Chiar daca au fost si unii care au considerat ca Elena e cam slaba, majoritatea admiratorilor i-au spus ca arata grozav si ca ii sta bine bronzata. „bronz natural,frumos”, „te-ai bronzat bine”, „arati superb”, „prea frumoasa sexy la soare”, „as zice ca-i perfecta”, „arati super Elena” – sunt doar cateva din comentariile fanilor interpretei.

Sursa foto: facebook

1.842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger