AcasăMONDENElena de la Mandinga, panica in valuri la Vama Veche

Elena de la Mandinga, panica in valuri la Vama Veche

Membrii trupei Mandinga au facut scuba-diving la Vama Veche

Desi nu isi vad capul  e treaba, membrii trupei Mandinga au gasit ragazul pentru o mica distractie in gasca. Profitand de sederea la Vama Veche, unde se aflau pentru filmarile unui show Tv, simpaticii artisti au incercat sa se relaxeze la scuba-diving.

Membrii trupei Mandinga au facut scuba-diving la Vama Veche

Mai timizi sau mai curajosi, toti si-au pus costumele si s-au avantat in larg. “Eu m-am speriat la inceput, am vrut chiar sa renunt pentru ca am avut mici incidente: ochelarii nu erau fixati bine, am luat ceva apa si atunci m-am panicat un pic. Dupa ce am descoperit problema, am inceput sa ma descurc de minune si am devenit un fel de sirena printre rechinii mei Chupi, Vali si Tony J”, a povestit amuzata Elena, care abia asteapta sa repete experienta. Spre deosebire de frumoasa bruneta, care se inscrie la categoria incepatori, colegul ei, Zach, saxofonistul trupei, se incadreaza deja la “avansati”.

“Eu am mai incercat acest sport. Vreau sa imi iau brevet, sa ma pot scufunda in cele mai exotice locuri. Pana atunci, de cate ori ne vom afla in Vama Veche, voi profita de ocazie, ca sa repet experienta”, a povestit saxofonistul trupei Mandinga.

author avatar
Alina Creanga
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger