AcasăSPORTMacel in Anglia: 6 stelisti rupti de englezi!

Macel in Anglia: 6 stelisti rupti de englezi!

Stelistii au cazut franti dupa luptele cu englezii

Partida Stelei cu Sheffield Wednesday s-a transformat intr-o lupta crancena, cu intrari dincolo de limita regulamentului. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a preferat sa termine meciul in inferioritate numerica decat sa riste si a 7-a accidentare!

Stelistii au cazut franti dupa luptele cu englezii

Invitati sa joace un meci de verificare cu Steaua Bucuresti, fosta detinatoare a CCE si participanta in actuala editie a Ligii Campionilor, englezii de la Sheffield Wednesday s-au comportat mai agresiv decat li s-a dus faima. Chiar daca era un simplu amical, duelul s-a lasat cu sase accidentati in tabara romanilor. Primul a cazut portarul Ciprian Tatarusanu, schimbat dupa nici un sfert de ora; l-a urmat Cornel Rapa (dureri musculare dupa o lovitura primita de la un adversar), iar apoi Florin Gardos (fault grosolan comis asupra sa) si Mihai Radut (busculat intr-o faza in care jocul era oprit). Adi Popa si Lukasz Szukala au fost ultimii stelisti loviti de englezi. In final, antrenorul Laurentiu Reghecampf a preferat sa termine partida in inferioritate numerica decat sa riste o noua accidentare. Dupa ultimele evenimente, buletinul medical al „ros-albastrilor” arata opt fotbalisti indisponibili, carora li se adauga Chipciu si Matei, pacienti de luni bune.

In alta ordine de idei, de retinut ca, desi partida a fost televizata, stelistii nu le-au permis accesul pe stadion oficialilor clubului Dinamo veniti sa vada la lucru campioana en-titre.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger