AcasăNewsADMITERE LICEU 2013. Aici gasiti LISTA LOCURILOR LIBERE la toate liceele din...

ADMITERE LICEU 2013. Aici gasiti LISTA LOCURILOR LIBERE la toate liceele din tara

Foto: Brasovultau.ro

Elevii care au trecut cu bine peste probele la EVALUAREA NATIONALA  2013 se pot gandi deja la admiterea la licee. Ministerul Educatiei a pus la dispozitia absolventilor clasei a VIII-a lista cu locurile libere la fiecare dintre liceele din tara.

Foto: Brasovultau.ro

Daca unii elevi asteapta rezultatele finale la EVALUAREA NATIONALA  2013 care vor fi afisate miercuri, 3 iulie, ceilalti absolventi ai clasei a VIII-a se pot gandi deja la admiterea la ciclul de invatamant superior gimnaziului.

Pe site-ul dedicat ADMITERII 2013, cei interesati pot gasi informatii legate de specializarile, liceele si scolile din toate judetele, dar si numarul de locuri disponibile pentru admiterea in licee. Datele oferite de Ministerul Educatiei pot suferi modificari, aceasta fiind prima centralizare a cifrei de scolarizare la nivel national.

Atat parintii, cat si copiii au la dispozitie o harta cu fiecare judet al Romaniei pe care pot da click pentru a vedea lista liceelor, dar si a specializarilor.

La doua zile dupa afisarea rezultatelor finale in urma contestatiilor, va incepe prima etapa de admitere in invatamantul liceal. Vineri, 5 iulie, elevii isi pot completa optiunile pe fisele de inscriere.

Anul acesta, va fi batalie pe cele mai bune licee din tara pentru ca elevii au obtinut note foarte mari la EVALUAREA NATIONALA 2013. Notele obtinute sunt luate in considerare la admiterea la institutiile de invatamant. Primele rezultate de dinaintea rezolvarii contestatiilor arata ca 75,91% dintre elevi au obtinut o nota de trecere la EVALUAREA NATIONALA 2013.

author avatar
Anca Murgoci
743 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger