AcasăNewsBACALAUREAT 2013: Directoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu", RETINUTA pentru mita!

BACALAUREAT 2013: Directoarea Liceului „Dimitrie Bolintineanu”, RETINUTA pentru mita!

Captura: Youtube

Directoarea Liceului „Dimitrie Bolintineanu” – unde exista suspiciuni de frauda a probei scrise la limba si literatura romana de la BACALAUREAT 2013, a fost retinuta. 37 de profesori au fost ridicati de politisti din salile de clase si dusi la audieri pentru a da explicatii cu privire la subiectele pe care le-au oferit elevilor, chiar inainte de a incepe testarea. Absolventii de liceu au discutat subiectele pe un forum destinat dezbaterilor despre BACALAUREAT 2013.

Captura: Youtube

Costica Varzaru, directoarea Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Sectorul 5 al Capitalei, a fost retinuta de fortele de ordine, dupa ce a recunoscut ca a luat mita, arata Antena 3. Decizia a fost luata de anchetatori, dupa mai multe ore de audieri.

La finalul sustinerii probei scrise la limba si literatura romana, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca a fost schimbata Comisia de bacalaureat de la institutia de invatamant suspecta de frauda. Profesorii au deschis plicurile cu subiecte de la BACALAUREAT 2013 si le-ar fi dat candidatilor in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 150 si 300 de lei.

In urma perchezitiilor, spaga a fost gasita chiar in lenjeria intima a profesoarelor. Dascalii de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Bucuresti erau filati de mai bine de o saptamana de catre Serviciul Roman de Informatii, arata sursa citata anterior.

Costica Varzaru a mai fost implicata intr-un scandal. In anul 2003, a fost filmata in timp ce dezbraca mai multi elevi la banchet. Videoul cu dansul lasciv a fost postat pe internet. Chiar daca, la acea vreme, parintii baietilor au fost revoltati de imaginile respective, nu a fost luata nicio masura impotriva directoarei.

Citeste si:

BACALAUREAT 2013 anchetat de procurori si SRI! Perchezitii la un liceu din Capitala!

Frauda la BACALAUREAT 2013! “Nicio varianta nu a fost publicata inainte de examen”

BAC 2013: PDL cere reluarea probei scrise de la romana

author avatar
Anca Murgoci
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger