AcasăMONDENIpoteza SOC: Bianca Dragusanu sufera de o BOALA foarte GRAVA! "Trebuie sa...

Ipoteza SOC: Bianca Dragusanu sufera de o BOALA foarte GRAVA! „Trebuie sa vina urgent la consultatie”!

Vanataile pe care Bianca Dragusanu le-a tot aratat in ultima perioada la TV par a nu fi rezultatul batailor incasate de la fostul ei iubit, ci urmare a faptului ca sufera de ulcer varicos, este de parere medicul Mohammad Abu Baker, specialist in astfel de probleme, supranumit „regele varicelor”.

Doctorul este de parere ca vanataile de pe picioarele Biancai sunt cauzate de o posibila boala si nu de bataile crunte primite de la temutul interlop. „Am vazut urmele de pe picioarele ei. Nu pot sa spun daca vanataile acelea sunt de la ulcer varicos pana nu o consult. Ar fi bine sa se programeze urgent la un control, ce are ea poate fi foarte grav. De altfel, ea s-a programat in urma cu ceva timp la un consult, dar nu s-a prezentat. Nu a mai dat niciun semn”, a declarat medicul Mohammad Abu Baker, citat de wowbiz.ro

Doctorii cred ca e destul de greu de crezut ca un traumatism produs in urma cu noua ani sa arate si acum in asa hal, noteaza aceeasi sursa, insa, pentru a afla exact daca sufera sau nu de o afectiune grava, Dragusanu trebuie sa mearga de urgenta la medic.

Foto: PRO TV

 

author avatar
Alina Costache
2.302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger