AcasăPoliticaGafa pe site-ul Presedintiei. Ziua Imnului, marcata cu o luna mai devreme

Gafa pe site-ul Presedintiei. Ziua Imnului, marcata cu o luna mai devreme

Pe site-ul Predintiei a aparut, sambata dimineata, un mesaj al presedintelui Basescu, adresat romanilor cu ocazia Zilei Imnului. Doar ca aceasta este sarbatorita pe 29 IULIE, si nu pe 29 iunie.

La scurt timp dupa ce a fost postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, textul respectiv a fost sters, in locul sau figurand la aceasta ora o erata, prin care se explica faptul ca totul a fost rezultatul unei „erori tehnice”. „Dintr-o regretabila eroare tehnica, mesajul presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, cu ocazia Zilei Imnului National a fost transmis sambata, 29 iunie a.c. Mentionam ca, potrivit Legii nr. 99/1998 pentru proclamarea Zilei Imnului National al Romaniei, aceasta zi se sarbatoreste in data de 29 iulie. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri pricinuite”, suna mesajul semnat de Departamentul de Comunicare Publica al Presedintiei.

Anterior, romanilor le fusese transmis un mesaj, din partea sefului statului, care incepea astfel: „Ziua de 29 iunie (in loc de 29 iulie-n.r), cand toti romanii sarbatoresc Imnul National, ne ofera un bun prilej sa intelegem cat de important este sa fim uniti in jurul valorilor noastre nationale”.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger