AcasăNewsSi-a dat viata pentru a salva o fetita de la inec

Si-a dat viata pentru a salva o fetita de la inec

Mike Patterson (43 de ani), un anonim din Rockmart (Georgia), a devenit eroul SUA, dupa ce si-a dat viata pentru a salva viata unei copile de la inec.

Incidentul s-a petrecut pe 8 iunie, pe malul raului Euharlee Creek, iar Mike a incetat din viata vineri, 28 iunie, in urma ranilor suferite.

Deja semi-paralizat, Mike Patterson se afla la o plimbare cu fiul sau de 9 ani in momentul in care cei doi au auzit tipete din zona raului Euharlee Creek.

Mike a sarit imediat si a reusit sa salveze de la inec o fetita de numai 4 ani, insa in momentul in care a plonjat, eroul s-a lovit de stancile din apa, iar ranile i-au fost fatale.

Desi rudele si apropiatii au sperat pana in ultima clipa, iar sustinatorii de pe site-urile de socializare i-au trimis numeroase mesaje de incurajare pe „Friends of Mike Patterson” (n.r. – Prietenii lui Mike Patterson”), eroul momentului din SUA a incetat din viata vineri.

author avatar
Cristi Ionita
915 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger