AcasăDezvaluiriCum il ingroapa mafioata Melanie Chen pe Dinu Patriciu: Sfarsitul vietii unui...

Cum il ingroapa mafioata Melanie Chen pe Dinu Patriciu: Sfarsitul vietii unui miliardar ratat

„National” prezinta amanunte uluitoare din culisele „povestii de dragoste” dintre Dinu Patriciu si chinezoaica Melanie Chen. Amanunte care sunt mai degraba ingrediente ale unui roman ieftin si prost, despre sfarsitul vietii unui miliardar ratat, lucrat ca la carte de catre femeia pe care a vrut s-o foloseasca pentru a-si ascunde averea.

Dinu Patriciu este cu un picior in groapa, dupa ce, conform surselor medicale, boala grava de ficat a recidivat
Serban Patriciu este capabil sa se ocupe doar de divortul lui Dinu, nu si de afacerile acestuia

Fostul miliardar sta departe de ochii lumii, in casa amantei de langa Londra
Chinezoaica Melanie Chen grabeste divortul Danei Patriciu, ca sa puna mana pe averea ramasa
Jaap Rotgans a ajutat-o pe chinezoaica sa obtina controlul

Directoarea tuturor afacerilor lui Dinu Patriciu si amanta acestuia, chinezoaica Melanie Anne Chen a avut un plan pe cat de diabolic, pe atat de simplu. Dupa ce a vandut Rompetrol, Dinu Patriciu a crezut ca este mai destept decat o mafioata chinezoaica si a crezut ca o va putea folosi pe aceasta ca sa-si ascunda averea, sa scape de plata datoriilor catre statul roman si sa elimine nevasta devenita deja incomoda. Orgoliul lui nu i-a permis sa recunoasca faptul ca amanta Melanie Chen e mai desteapta, mai organizata si mai abila decat el. Patriciu era pentru chinezoaica al treilea miliardar pe care-l consuma deja, ca atare asiatica a stiut exact ce trebuia sa faca.

Tinta perfecta

Melanie Chen a gasit batranul orgolios si bogat in persoana lui Dinu Patriciu. Iar planul ei a fost simplu: sa transfere toate bunurile si banii acestuia pe numele ei, dupa care sa-l ingroape cat mai repede. La propriu! Acest plan a fost aproape de realizare la finele anului trecut, cand Dinu Patriciu a trebui sa-si schimbe ficatul, fapt „datorat” inclusiv „dietei” aplicate de Melanie Chen. De la inceputul anului 2012, Dinu Patriciu suferea deja de o boala grava care ii diminua discernamantul si acesta a fost momentul in care melanie Chen si „avocatul diavolului”, olandezul Jaap Rotgans, l-au determinat pe fostul miliardar sa-i dea procuri, sa transfere sume importante din conturile lui Patriciu in conturile chinezoaicei si sa-i dea drept de semnatura pentru toate conturile pe care romanul le avea in banci.

Dana Patriciu, scoasa din schema

Singurul impediment major in calea indeplinirii acestui plan a fost faptul ca Dinu Patriciu nu era, si nu este inca!, divortat. Nevasta care traieste modest, departe de ochii lumii, e cel mai mare impediment in furtul averii de catre Melanie Chen. Drept care, Melanie Chen a reusit sa-l convinga pe bolnavul si ramolitul Dinu Patriciu sa depuna cererea de divort. La acel moment, Dinu Patriciu era intr-o stare atat de grava, incat a fost nevoit sa-i dea procura fratelui sau, Serban Patriciu. Ceea ce este interesant de mentionat este faptul ca Serban Patriciu, cu un IQ limitat, nu si-a pus nicio secunda intrebarea de ce Dinu, bolnav fiind, nu i-a dat lui procuri pentru a administra afacerile si averea, si i-a dat unei straine care dovedise pana atunci ca este o santajista hoata. Domnule Serban Patriciu, oare nu va intrebati de ce fratele Dinu Patriciu, care nu a dat doi bani pe dumneavoastra, o viata intreaga, v-a repartizat sa jucati doar rolul de imputernicit intr-un proces de divort? Daca Serban Patriciu era un asa mare om de afaceri, de ce nu i-a dat lui procura sa conduca afacerile atunci cand era bolnav si fara discernamant.

Chinezoaica urgenteaza divortul

Surse medicale de la clinica milaneza unde a suferit Dinu Patriciu transplantul de ficat in decembrie 2012 au dezvaluit, in exclusivitate pentru „National”, ca, desi transplantul a descurs in conditii bune, acum, la cateva luni de la operatie, boala grava de ficat, respectiv cancerul, l-a atacat din nou pe Dinu Patriciu, iar sansele acestuia de supravietuire ar fi reduse. Din acest motiv, avocatii lui Dinu Patriciu, impinsi de la spate de Melanie Chen, incearca sa finalizeze divortul rapid, astfel incat tot ce a mai ramas din averea fostului miliardar sa fie transferat urgent catre chinezoaica. Asa se face ca Dinu Patriciu este in prezent izolat in casa amantei de langa Londra, a ramas practic fara prieteni, in Romania refuza sa raspunda intrebarilor procurorilor, iar finalul acestei povesti sinistre este trist si previzibil: o nevasta care i-a stat alaturi 20 de ani dezmostenita si tratata cu dispret, copiii si nepoata lasati fara niciun ban, un frate indiferent si o mafioata chinezoaica ce se va bucura de averea lui Dinu Patriciu facuta pe spatele statului roman.

Partenerii de afaceri sunt debusolati

Dupa ce chinezoaica isi va duce la bun sfarsit planul, partenerii de afaceri din Romania ai lui Patriciu (Dan Ioan Popescu si ceilalti) vor ramane cu ochii in soare, sperand ca din ramasitele averii ramase vor strange cateva firimituri. Asa ca incearca marea cu degetul. Iar despre cum incearca partenerii de afaceri ai lui Dinu Patriciu sa prosteasca statul roman ca sa fure bogatiile Marii Negre, „National” a mai scris. Saptamana viitoare, insa, ziarul nostru va publica dovezi oficiale despre modul in care Dinu Patriciu si Dan Ioan Popescu incearca sa obtina aprobari de explorare si exploatare, care in final vor ajunge acolo unde a ajuns aproape toata averea lui Patriciu: pe mana chinezoaicei Melanie Chen si a familiei ei. Asa ca, in aceste conditii, pasivitatea si tacerea autoritatilor din Romania este mai mult decat suspecta. De ce oare?

author avatar
Dan Bratu
11.399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger