AcasăRecomandariMutarea surprinzatoare pe piata media: managerul lui Justin Bieber a cumparat emisiunea...

Mutarea surprinzatoare pe piata media: managerul lui Justin Bieber a cumparat emisiunea Andreei Raicu!

Managerul lui Justin Bieber, celebrul Scooter Braun, este autorul unei miscari surprinzatoare pe piata media.  Americanul in varsta de 32 de ani tocmai a achizitionat formatul “M-a facut mama artist”, emisiune difuzata la noi anul trecut de postul Prima Tv.

Scooter Braun, managerul lui Justin Bieber, noul posesor al formatului “M-a facut mama artist”
Andreea Raicu, prezentatoartea emisiunii de la Prima TV

Numele show-ului care va fi realizat peste Ocean va fi “Mom made me a star”, iar acesta va fi adaptat la particularitatile publicului din America de Nord. Marea tranzactie a fost facuta la targul de televiziune NATPE, desfasurat zilele acestea la Budapesta. Emisiunea  de tip talent-show, prima in care mamele se implica in devenirea artistica a copiilor, i-a avut prezentatori la noi pe Andreea Raicu si Dan Fintescu.

Ramane de vazut acum daca americanii vor merge pe aceeasi idee, iar daca da, cine vor fi Raicu si Fintescu de Statele Unite. Concursul “M-a facut mama artist” a fost produs la noi de Media Factory, aceeasi companie care a realizat  si “Miss fata de la tara (Miss country girl), un format romanesc care s-a vandut in mai multe tari, printre care si Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia ori Ghana.

author avatar
Alina Creanga
1.696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger