AcasăSPORTMarius Alexe este ca si transferat la Kuban Krasnodar

Marius Alexe este ca si transferat la Kuban Krasnodar

Atacantul dinamovist Marius Alexe are zilele numarate in „Stefan cel Mare”, fotbalistul fiind dat ca sigur la gruparea rusa Kuban Krasnodar.

Dorinel Munteanu, noul antrenor al lui Kuban, a insistat pentru Alexe, fiind la curent cu dorinta dinamovistului de a parasi gruparea din „Stefan cel Mare” pentru o noua provocare.

Ionut Negoita a confirmat interesul lui Kuban pentru Alexe si a precizat, la sport.ro, ca mutarea este in proportie de 90% facuta. „In proportie de 90%, lucrurile sunt rezolvate. In urmatoarele doua saptamani vom mai face ceea ce trebuie facut. Kuban Krasnodar este in pole-position pentru Marius Alexe, dar mai sunt si alte oferte, in cazul in care aceasta mutare pica”, a spus Negoita.

Actionarul principal al clubului Dinamo sustine ca oficialii echipei nu si-au mai dorit sa-i tina la echipa pe Alexe si Balgradean „pentru ca ambii nu isi mai doresc sa continue aici si nu are rost sa tinem pe loc un fotbalist care vrea altceva”.

Gigi Multescu, antrenorul lui Dinamo, s-a resemnat in cazul Alexe si Balgradean si spera ca echipa sa aduca inlocuitori pe masura.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger