AcasăMONDENCe-au fost si ce-au ajuns! Raspopitul Rafael, noul solist al trupei Iris

Ce-au fost si ce-au ajuns! Raspopitul Rafael, noul solist al trupei Iris

Trupa Iris pare urmarita de ghinion. La doar cateva luni dupa plecarea lui Cristi Minculescu si inlocuirea acestuia cu Toni Seicarescu, baietii anunta o noua schimbare. Mai exact, pleaca Seicarescu, intra in scena Rafael, castigatorul din anul 2000 al Festivalului de la Mamaia.

Rafael a lasat chilia de schitul din Muntii Poiana Ruscai pentru rock si modelling

Pentru trupa Iris a venit din nou vremea schimbarii. Parca prea repede, insa. La doar cateva luni dupa ce Cristi Minculescu a anuntat ca isi incheie socotelile cu Iris, gest urmat de aducerea in trupa a unui nou solist, respectiv Toni Seicarescu, baietii au arunca bomba. Iris isi schimba din nou solistul. Mai exact, pleaca Seicarescu, intra in scena Rafael. Vestea a fost data de bateristul Nelu Dumitrescu, la Rock FM, in emisiunea lui Cristian Hrubaru.

Toni Seicarescu nu a rezistat in trupa decat cateva luni

“Nu ne mai intelegeam. Formatia Iris are un anumit standard si lucreaza intr-un anumit fel. Sunt niste reguli: cand se compune, cum se inregistreaza, ce se face intr-un concert, ce face solistul vocal intr-un concert si in afara concertului, tot ce depinde de imaginea unei trupei”,  a dezvaluit Dumitrescu, lasand sa se inteleaga si care au fost motivele ce au dus la “divortul” de Toni Seicarescu. „Tu muncesti in acea trupa si atunci trebuie sa ai o legatura stransa cu colegii. Eu am treizeici si ceva de ani intr-o trupa rock. Stiu cam cum gandesc colegii, cum gandeste lumea si atunci sunt mai rabdator. El n-a fost asa rabdator. E greu sa fii intr-o trupa rock – Iris – cu pretentii. Lumea este atenta la ceea ce faci”, a explicat veteranul Iris. In plus, Dumitrescu a tinut sa dezminta zvonurile potrivita carora ar fi decis sa il sacrifice pe Seicarescu, pe motiv ca acesta nu ar fi avut priza la public. “Noua ne-a placut stilul lui, chiar daca vocea lui era un pic mai pop. Am zis ca ramanem prieteni, dar asta e: nu ne mai intelegem. Iti dai seama ca mie nu-mi convine. Vreau sa fie ultima schimbare si cu asta basta”, a explicat tobosarul.

Trupa Iris a avut perioada sa de glorie cand vocalist era Cristi Minculescu

Acesta a tinut sa le povesteasca ascultatorilor si cum anume a ajuns la Rafael, noul solist al trupei. “L-am vazut acum cinci, sase luni de zile din intamplare. Mi-a placut atitudinea lui, ce emana el si l-am tinut minte. Cand s-au intamplat in luna mai probleme acestea, m-am gandit la el. Au fost niste oameni care l-au informat: «Bai, baietii poate ar avea nevoie de un solist». Si el atunci a inceput sa dea telefon: «Domnu’ Nelu, va rog frumos… tot respectul…»”, si-a amintit tobosarul care, intr-o prima etapa, nu l-a luat in seama pe Rafael, convins fiind ca problemele cu Seicarescu vor avea pana la urma o rezolvare. Din pacate, nu s-a intamplat asa, iar fostul castigator de la Mamaia, din anul 2000, a devenit membru al trupei Iris. Tanarul originar din Tulcea a facut senzatie acum 13 ani pe scena concursului muzical, nu doar datorita vocii speciale, ci si povestii sale de viata. Mai exact, la un moment dat, Rafael a decis sa ia calea manastirii si timp de un an a fost calugar la un schit din Muntii Poiana Ruscai. Si-a dat seama, insa, ca doreste sa se intoarca in lume, sa faca modelling si rock, asa ca a parasit chilia in favoarea scenei. El oare cat va rezista in Iris?

author avatar
Alina Creanga
4.854 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger