AcasăMONDENN-a putut sa o uite pe olteanca lui fierbinte! Gerard Butler s-a...

N-a putut sa o uite pe olteanca lui fierbinte! Gerard Butler s-a intors la Madalina Ghenea

Au trecut doar 11 zile de cand actorul Gerard Butler a declarat cu gura lui ca nu e implicat in nicio relatie sentimentala, confirmand astfel zvonurile ca s-ar fi despartit de frumoasa Madalina Ghenea, si iata-l din nou la bratul oltencei.

Madalina Ghenea si Gerard Butler, in toiul plimbarii romantice de la Roma. Foto: justjared.com

S-a intamplat la Roma, unde paparazzii i-au surprins pe Gerard si Madalina in toiul unei plimbari romantice sub clar de luna. Cand toata lumea credea ca amorul lor a pierit pentru totdeauna, scotianul si olteanca au decis sa dea o noua sansa iubirii.

Foto: justjared.com

Veseli si parca mai indragostiti ca niciodata, cei doi actori s-au plimbat pe stradutele pietruite tinandu-se de mana, s-au fotografiat la Fontana di Trevi si chiar au acceptat sa faca fotografii cu fanii surprinsi sa ii descopere din nou impreuna. Vestea ca formeaza din nou un cuplu cu Gerard Butler a fost sugerata de Madalina chiar din weekend, cand aceasta a postat pe contul de Facebook o fotografie facuta de la mare distanta si pe inserat. In imaginea cu pricina apar siluetele a doua persoane care se pregatesc sa sara in apa de pe o stanca.

Impacarea celor doi a fost data in vileag chiar de Madalina, care a postat o fotografie cu ea si un barbat misterios al carui profil aduce izbitor cu cel al lui Gerard

Daca despre silueta feminina se poate spune cu certitudine ca e a Madalinei, despre cea masculina, n-ar fi deloc deplasat sa i se atribuie lui Gerard Butler. Comentariu? Un simplu “Come on” (haide), adresat de frumoasa Madalina lui Gerard, care pare ca se teme sa o urmeze. Sa fi fost oare olteanca noastra cea care a avut initiativa si in privinta impacarii?

 

author avatar
Alina Creanga
1.830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger